Minőségpolitika

A PIPSZOLG Kft. minőségpolitikája

A PIPSZOLG Kft. tevékenységének középpontjában a megbízó áll; arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeinek folyamatosan, és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

A Kft. vezetősége és beosztott munkatársai tudatában vannak annak, hogy megbízóink szolgáltatásunk minősége alapján ítélik meg cégünket, az eredményességet a megbízói igények mind teljesebb kielégítésével tudjuk növelni.

Megbízóinkkal, illetve azokkal a szállítóinkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani.

E céljaink elérésére és fenntartására az MSZ EN ISO 9001:2001 valamint MSZ ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetünk be. A minőségirányítási rendszer biztosítja a szolgáltatás állandó minőségét, munkafolyamataink szervezettségét és megbízóink elégedettségi színvonalának folyamatos fejlesztését.

Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőségirányítási rendszer hatékonyságának állandó emelésével javíthatjuk, ezért a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése a vezetőség feladata és felelőssége.

A minőségirányítási rendszer hatékony működtetésével erősíteni kívánjuk a megbízók cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és minőség iránti elkötelezettségüket.

Gondoskodunk arról, hogy a minőségpolitikát a cég alkalmazottai megértsék, megvalósítsák és fenntartsák.

A minőségirányítási rendszer hatékony működéséhez biztosítjuk a szükséges emberi, technikai és anyagi erőforrásokat.

A minőségtudat kialakítását, a minőség iránti elkötelezettség fenntartását, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres képzéssel és a dolgozók motiválásával biztosítjuk.

A PIPSZOLG Kft. vezetősége elkötelezettség a minőség iránt és minden munkatársától elvárja, hogy munkájában a lehető legtöbbet nyújtsa megbízóink igényeinek maradéktalan teljesítésében.